Изберете страница

Какво предлагаме на нашите клиенти?

Изработка на уеб сайтове, поддръжка и интернет реклама

|

Изработка на уеб сайт

Вашият уеб сайт е вашето място в мрежата и визитната картичка на вас, вашия бизнес, идея или занаят. Ние ще помогнем за развитието на вашите амбиции, като ви предоставим пълен пакет от услуги за изграждане и поддръжка на сайт. Ние предлагаме изключително ниски цени за Изработка на сайт, Уеб дизайн, Изработка на онлайн магазин, Изработка на уеб сайт каталог, Изработка на фирмен уеб сайт, корпоративен сайт, представителен сайт, Изработка на уеб сайт продуктов каталог, Изработка на личен сайт, Изработка на рекламен сайт и всичко това съобразено със последните тенденции в уеб пространството и най-новите уеб технологии. Сайт с мобилна версия, кратки срокове.

|

Редизайн на уеб сайт

Ако вече имате сайт, но от много време не сте обновявали дизайна му, почти сигурно е, че е дошло време за редизайн. Не само съдържанието трябва да се актуализира , а и цялостната визия, която създава усещане, че вашата услуга е модерна и съвременна. Могат да се променят и добавят най-различни функционални елементи, които да направят атрактивен интерфейс Редизайнът включва разнообразни елементи, престроктуриране, добавяне на най-различни функционалности, ъпдейт ( Update ) на софтуерната система и т.н. Базирайки се на индивидуалните ви нужди, ние ще предложим иновативни и оригинални решения, с които да спечелите успеха на ваша страна.

|

FaceBook сайт

Не е необходимо да се пояснява необходимоста от вашето присъствие в социалните мрежи. В днешно време, това е задължително за всеки бизнес. Потребителите на социалните мрежи се групират по географско положение, учебни заведения, интереси, месторабота и други. Сега освен с реклама в мрежата можете да привличате посетители и чрез атрактивни facebook страници, приложения и редовни постове на новини за вашата фирма и дейност.

|

Поддръжка на уеб сайт

След създаването на сайта, почти във всички случаи, той ще има нужда от поддръжка. Поддръжката представлява постоянен процес, който се извършва динамично и паралелно с нуждите и потреблението на посетителите. Обновяването на сайта става чрез добавяне на снимки, видеo, продукти, статии, актуализиране и цялостно допълване на информацията. Резултата винаги е повече от добър – задържате и фокусирате вниманието на клиентите, давате им точна представа за бизнеса ви, интригувате ги с интересни новини или съвети, споделяте с тях качествени и красиви изображения. Колкото по-иновативни и актуални сте, толкова по-добре и бързо ще се развива сайта. А вие ще имате нужда от това, особено ако сте се насочили към динамичен сайт или електронен /онлайн/ магазин.

|

Електронен магазин

С годините онлайн търговията стана предпочитана както от клиентите, бизнесмените и предприемачите, така и от всеки начинаещ в бранша, продавач на стоки. С наличието на електронен магазин, вие имате възможността да достигнете до абсолютно всеки човек на планетата , стига той да е свързан с Интернет. А това са огромен брой ваши потенциални клиенти. Ако сте търговец, който иска да развие бизнеса си и в интернет пространството, но има съмнения как това да се случи, екипът на Inchost е насреща за всякакви въпроси и най-вече за реализирането на вашия успешен онлайн магазин.

|

СЕО Оптимизация

Вашия сайт трябва да се отличи сред неизброимо многото сайтове не само в Google, но и в търсачки като Bing, YAhoo и т.н.; и най-вече сред вашите конкуренти. Всеки сайт изисква индивидуално оптимизиране, ето защо работата е отговорна и изисква немалко познания в областта. Бъдете една крачка пред конкуренцията.

Изберете качеството на ниска цена!

Изработваните от нас уеб сайтове, онлайн магазини и всички други услуги  са с дизайн от най-ново поколение, последна тенденция в световен мащаб! 

НАЙ-ВАЖНО – Истински достъпни цени!

Изработката на всеки успешен уеб сайт започва с детайлно обсъждане на детайлите.

Свържете се с Нас!