Решения за
онлайн резервации

Бихме искали да ви представим едно от най-добрите и гъвкави приложения добре обмислено и структурирано, както и лесно за използване. Неверояятно мощен софтуер, но лесен за ежедневна употреба за клиенти и собственици на бизнес.
Вашите клиенти могат да насрочват срещи, да ви изпращат съобщения и други. Административното табло е прекрасно. Трудно е да се избере една функция, която прави това приложение по-добро от другите приложения за резервации. Ux/ui дизайнът е интуитивен и елегантен. Невероятно е, че едно приложение има толкова много полезни функции, толкова красив дизайн, и че е лесно за използване! Чрез Табло за управление за агенти, агентите могат да управляват графика си и да се свързват с клиентите си и да свързват своя Google Календар. Обширната библиотека от добавки ви помага да разширите функционалността. Или да напишете свои собствени добавки. Позволява добавяне на персонализирани полета, които клиентите да въвеждат във формуляр за резервация, който ще бъде или запазен за всяка резервация, или прикачен към потребителски профил.
Qr код при потвърждение
Генерира QR код за резервация, насочвайки камерата на смартфона към този код, ще добави информация за среща към календара на клиента. Добавя възможност за изпращане на файлове и съобщения до вашите клиенти, клиентът може да ви отговори от своя профил.
Добавя възможност за изпращане на файлове и съобщения до вашите клиенти, клиентът може да ви отговори от своя профил.
Купони
Тази добавка предоставя възможност за добавяне на купони за вашите клиенти, които да бъдат използвани за техните резервации.

Вариант за онлайн предварително заплащане на услуги чрез разнообразни платежни ситеми.

Страхотен потребителски интерфейс
Подобрете процента на конверсия, като накарате клиентите си да се насладят на процеса на резервация.
https://777x7.com/wp-content/uploads/2022/03/appoint.png
https://777x7.com/wp-content/uploads/2021/11/777x7_logo21.png

Посетете Ни в социалните мрежи:

https://777x7.com/wp-content/uploads/2021/11/777x7_logo21.png

Посетете Ни в социалните мрежи:

Copyright by 777×7 LTD. All rights reserved.

Copyright by 777×7 LTD. All rights reserved.