Изберете страница

Базирайки се на успешния и разнообразен опит, който имаме до момента, решихме да ви поканим в нашия уеб и

дизайн свят и да споделим наученото досега с вас. А за напред да се развиваме заедно. Доверявайки се на нашия

екип, вие ще получите преди всичко качествено отношение, функционален продукт и редовна и коректна

комуникация с нас. Знаем, че целите високо ниво на обслужване, затова ви го даваме. Знаем, че искате да бъдете

успешни и да се развивате, затова ще ви дадем реални резултати. Сигурни сме, че търсите грабващ дизайн и

лесна поддръжка, затова ви ги предлагаме! Работейки с нас, вие ще съберете всички елементи, от които имате

нужда, за да бъде вашия сайт проспериращ, а потребителите ви ваши лоялни последователи и клиенти.

 

 • Идея

  Вие имате идеята за създаване на сайт и неговото популяризиране, но не знаете откъде да започнете. Ние ще Ви представим подробен алгоритъм, как да развием и реализираме, стъпка по стъпка, цялостното развитие на проекта.

 • Контакт

  Вие се свързвате с нас. Казвате от какъв сайт имате нужда и каква фунционалност. Описвате как искате да изглежда, ако има съществуващ сайт, който Ви допада и харесва ни го показвате. Ние Ви предлагаме вариянти. Обсъждаме ги. Уточняваме време за изпълнение.

 • Работа

  След уточняване на техническите въпроси и срока за изпълнение Вие заплащате 50% от договорената цена. Ние започваме да работим. В процеса на работа Ние периодично, ще се свързвамв с Вас, ако е необходимо. Времето за работа по сайта зависи от сложността на проекта. Въвежда се информация в уеб сайта - текст снимков материал. За разработването на портал, например ще има нужда от професионални програмисти, което означава, че няма да стане за 1 ден. Средно един малък сайт се изработва за 8 - 15 дни. Сложни Онлайн магазини изискват от 20 до 45 дни.

 • Преглед

  Публикуване в интернет. През цялото време може да следите работата ни онлайн. Може да правите списък с неговите измененния, ако смятате за необходимо - шрифт, цвят, фонови изобравения, фини настройки и т. н. След като сайта е почти готов, се качва на уеб сървър и се прави преглед на отделните страници през различните браузъри. Тества се неговата бързина. От този момент започва работата на сайта.

 • SEO Оптимизация на уеб сайт

  След като е напълно завършен уеб сайта се избират подходящи ключови думи и фрази за описание в тайтълите и мета таговете на страниците. Регистрира се в базите данни на търсачките, в тематични портални сайтове и каталози отговарящи на неговото съдържание.

 • Плащане

  В съвремения свят има достатъчно методи на електронно разплащане. Според планът или услугата, която сте избрали, ще изберем най-удобният начин и за двете страни за доплащане на останалите 50% от договорената цена.

 • Сътрудничество

  След приключване на проекта, Ние ще продължим да наблюдаваме Вашият уеб сайт през следващите 3 месеца - ще  обменяме информация с Вас и при необходимост се правят корекции, промени и обновления на модулите изполвани в проекта.