Начин на работа
представен в няколко стъпки

Процес на изпълнение на проекта

СТЪПКА 1

Идея

Вие имате идеята за създаване на сайт или вече съществуващ сайт, който искате да обновите с по-модерен дизайн или да подобрите неговата функционалност, но не знаете откъде да започнете. Ние можем да ви предложим цялостен редизайн  при който ще бъдат запазени текстове, снимки и самата структура но вече с по-модерен дизайн. Предлагаме препрограмиране на вашия сайт и подробен алгоритъм, как ще развием и реализираме, стъпка по стъпка, вашия проект.

СТЪПКА 2

Контакт

Вие се свързвате с нас. Обявявате от какъв сайт имате нужда и каква фунционалност. Описвате как бихте искали да изглежда. Ако има съществуващ подобен сайт, който Ви допада и харесва ни го показвате.

За да ви улесним в избора нашият екип е разработил примерни шаблони, които ще може да разгледате.

Обсъждаме.

Уточняваме време за изпълнение.

СТЪПКА 3

Работа

След уточняване на техническите подробности и срока за изпълнение Вие заплащате 50% от договорената цена. Ако се налага в процеса на работа, Ние ще се свързваме с Вас.

Времето необходимо за изпълнение на проекта зависи от неговата сложност. Въвежда се информация в уеб сайта – текст снимков материал. Разработването на портал, се извършва от професионални програмисти.  

Средно един малък сайт се изработва от 8 – 15 дни.

Сложни Онлайн магазини изискват от 20 до 45 дни.

СТЪПКА 4

Преглед

Публикуване в интернет. През цялото време може да следите работата ни онлайн. Може да правите списък с неговите измененния, ако смятате за необходимо – шрифт, цвят, фонови изображения, фини настройки и т. н. След като сайта е почти готов, се качва на уеб сървър и се прави преглед на отделните страници през различните браузъри. Тества се неговата бързина. От този момент започва работата на сайта.

СТЪПКА 5

SEO Оптимизация на уеб сайт

След като е напълно завършен технически, за уеб сайта се избират подходящи ключови думи и фрази за описание в тайтълите и мета таговете на страниците. Регистрира се в базите данни на търсачките, в тематични портални сайтове и каталози отговарящи на неговото съдържание.

*Професионална SEO Оптимизация е допълнителна услуга, която разбирасе, бихме могли да Ви предложим. 

СТЪПКА 6

Окончателно плащане

В съвремения свят има достатъчно методи на електронно разплащане.

Според планът или услугата, която сте избрали, ще изберем най-удобният начин и за двете страни за доплащане на останалите 50% от договорената цена.

СТЪПКА 7

Сътрудничество

След приключване на проекта, ще продължим да наблюдаваме Вашият уеб сайт през следващите 3 месеца – и при необходимост ще бъдат направени корекции, промени и обновления на модулите изполвани в проекта.

https://777x7.com/wp-content/uploads/2021/11/777x7_logo21.png

Посетете Ни в социалните мрежи:

https://777x7.com/wp-content/uploads/2021/11/777x7_logo21.png

Посетете Ни в социалните мрежи:

Copyright by 777×7 LTD. All rights reserved.

Copyright by 777×7 LTD. All rights reserved.