За Нас

Кои Сме Ние?

Ние от 777x7 ООД предлагаме качествена изработка на уебсайтове за бизнес с всякаква сложност.


Досега създадохме и стартирахме няколко големи успешни проекта, от целеви страници до портали, които помогнаха на нашите клиенти да изведат бизнеса си на по-високо ниво.

Изработката на уебсайт се извършва с всички изисквания за SEO оптимизация. Нашият екип се стреми да помогне на хора от малкия и среден бизнес да представят успешно своите услуги или продукти в онлайн пространството.


Фирмата гарантира на клиентите предоставянето на пълен пакет от услуги за разработване и развитие на интернет проекти. В допълнение към тези стандартни опции, ние работим в няколко други области, с които можете да се запознаете.


Потапяме се в спецификата на бизнеса на клиента, изучаваме неговата марка, продукт, аудитория и конкуренти. Анализираме получените данни. Въз основа на тази информация изготвяме техническа задача, определяме целите и задачите на проекта.


Използвайки данни от пазарни проучвания и бизнеса на клиента, ние разработваме ясен работен график. Изготвяме оценка на работата с реални условия и я договаряме с клиента.


Изготвяме дизайн макети, в които показваме всички структурни елементи на страниците на сайта. Ние се занимаваме със създаването на уникален responsive дизайн и създаване на прототипи на страници.


Колко струва разработването на уебсайт?


Цената за разработване на сайтове зависи от техния вид и ниво на сложност. За всеки проект общата сума се изчислява индивидуално, като се вземат предвид вида на обекта, сложността на техническата задача и функционалността.

Успешно участие в изработка на сайтове
по европрограми

Разработихме и стартирахме няколко сайта по Европейски проекти за бизнеса. Страници разработени по проекти и процедури за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ - "Насърчаване на предприемачеството" и Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност".

Identify your goals
Continually reintermediate integrated processes through technically sound intellectual capital.
Finding the answers
Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test.
Finding the balance
Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on the bottom line.
Achieve success
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity.
https://777x7.com/wp-content/uploads/2021/11/777x7_logo21.png

Посетете Ни в социалните мрежи:

https://777x7.com/wp-content/uploads/2021/11/777x7_logo21.png

Посетете Ни в социалните мрежи:

Copyright by 777×7 LTD. All rights reserved.

Copyright by 777×7 LTD. All rights reserved.